18.06.2024
Новини

БНТЦ получи поредно признание – за подкрепата на аматьорския тенис

Българският национален тенис център получи поредното признание за неуморната си и активна дейност. Днес изпълнителният директор Георги Дончев прие почетния плакет на организацията „Интерактив тенис“ за принос в развитито на аматьорския тенис.

БНТЦ за четвърта година предостави своите кортове за провеждането на мачовете от турнира Sofia Masters 1000, в който се включиха повече от 120 участници. След месец оспорвани битки за влизане в основната схема от 16 човека, останаха да се изиграят само полуфиналите и утрешният финал. Всички мачове се провеждат вечер, при изкуствено осветление на отлично подготвени кортове в БНТЦ.

„Съвсем нормално е да изберем за нашата любителска верига именно Националния тенис център, защото той предлага наистина оптимални условия. Това е най-добрата тенис база в България и сме щастливи, че в лицето на Центъра имаме съмишленик и опора за развитието на аматьорския тенис“, заяви Ивайло Цанков от „Интерактив тенис“, който връчи плакета на БНТЦ.

Мачовете от веригата Sofia Masters 1000 се излъчват директно онлайн на Фейсбук страницата на организацията. А всички резултати може да се видят на сайта www.interactive-tennis.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *