17.07.2024
Новини

Сезон 2021: Започват летните лагери за деца в Националния ОББ тенис център

От 1 юни 2021 г. Българският национален ОББ тенис център (БНТЦ) отново започва провеждането на целодневни лагери за деца от 5- до 15-годишна възраст, които ще продължат до края на лятната ваканция. Те включват основно обучение по тенис, но също така и занимания по други спортове и извънспортни занимания.

Децата ще бъдат всеки ден от 9:30 ч. до 16:30 ч. на територията на БНТЦ, който им предоставя изключителна възможност да прекарат ваканцията на едно наистина уникално място – в горска среда сред вековни дървета. Така те ще спортуват сред природата, далеч от шума на колите и същевременно в центъра на големия град.

Заниманията по тенис са минимум по три часа на ден (в интервала 10-12 ч. и 14-16 ч.) и се провеждат от квалифицирани треньори. Децата ще бъдат разделени, според техните възможности и възраст, в различни групи, така че да напредват възможно най-бързо – за начинаещите особено важни са първите стъпки, докато редовните участници в нашите лагери ще имат възможност да доразвият своите умения.

Не по-малко интересни са и часовете по други видове спорт – лека атлетика, тенис на маса, бадминтон, игри с топка и т.н. За провеждането на заниманията са ангажирани треньорите на тенис центъра.

Освен че ще спортуват, по време на лагера децата имат възможност да посещават два пъти седмично часовете по езиково обучение, рисуване, фотография и занимателни игри. Редовни гости на лагерите ще бъдат и известни личности от  публичното пространство, които ще споделят с децата своето отношение към тениса и техните професионални задължения.

Разбира се, не може само спорт и игри. Затова е предвиден вкусен обяд (срещу допълнително заплащане) и почивка от 12 до 13 ч.  

След края на първата седмица всички деца получават диплом за участие в лагера.

Тенис центърът е достъпен за всички посетители, като са изпълнени стриктно всички изисквания за безопасност.

Ето и цените:

Цени за детския лагерЦял денПоловин ден*За второ дете от семейството
цял ден 
*За второ дете от семейството половин ден 
1 ден (9:30 – 16:30 ч.)43 лв.25 лв.35 лв.20 лв.
Седмичен абонамент (понеделник-петък)165 лв.110 лв.132 лв.88 лв.
*20% отстъпка за записване на второ дете от семейството  

За въпроси и записвания:

0887 500 540; bntccenter@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *