Летен лагер за деца на Националния ОББ тенис център

От 1 юни националният ОББ тенис център за поредна година започва провеждането на целодневени лагери за деца от 5 до 15 години. Те включват основно обучение по тенис, както и занимания по други спортове. Това е изключителна възможност за вашите деца да прекарат ваканцията в една наистина уникална локация – в горска среда сред вековни дървета.

Така децата се намират сред природата, далеч от шума на колите и същевременно в центъра на големия град. Заниманията по тенис са минимум три часа на ден. За начинаещите първите стъпки са особено важни, а редовните участници ще имат възможност да доразвият своите умения.

Не по-малко интересни са и часовете по други спортове – лека атлетика, тенис на маса, футбол, народна топка и други. За провеждането на заниманията са ангажирани треньорите на тенис центъра, а за другите спортове са поканени специалисти.

По два пъти седмично са часовете по испански език, рисуване, фотография и занимателни игри. В края на всяка седмица децата ще получат диплом за участие в лагера. Редовни гости на децата ще бъдат и известни личности от  публичното пространство, които ще споделят с децата своето отношение към тениса и техните професионални задължения. Лагерът е с продължителност от 9.00 до 16.30 часа.

Тенис центърът е достъпен за всички посетители, като са изпълнени стриктно всички изисквания за безопасност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *