17.07.2024

ЗА НАС

Българският национален тенис център е наследник на УТК Академик. 

БНТЦ откри врати през летния сезон на 2012 г. с обновена сграда, съблекални, ресторант, спортен магазин и ремонтирани кортове, като предоставя на своите членове модерни и съвременни условия, както и индивидуални програми за тенис.

Национален тенис център е разположен в Борисовата градина близо до Парк хотел Москва в София. Центърът разполага с 12 корта разположени в четири клетки по три игрови терена и централен корт с трибуни за 1000 зрители.

БНТЦ се явява едно прекрасно екологично естествено средище, съчетавайки в себе си чистия въздух на парковата среда и отлични условия за практикуване на спорт. Тези дадености кореспондират много добре с основните характеристики на тенис-спорта – добри обноски, висок морал, джентълменско поведение и уважение към противника и всички на корта, както и към публиката.

При нас можете да играете с партньор или с един от нашите високо квалифицирани инструктори по тенис на корт, който ще ви научи как да подобрите играта си и да добавите по-голямо разнообразие и контрол към нея.

Центърът предлага различни програми за обучение на деца: индивидуално и на групи, разделени по различни нива на умения, включително и за начинаещи. Заниманията са почасови в нашата детска школа, както и целодневни включващи уроци по тенис, съчетани с анимация в дните на лятната ваканция.

Тенис комплексът предлага много разнообразни условия за спорт, забавление и релакс. За вашия улеснен достъп до информация и резервации целодневно може да използвате телефона ни на администрация – 0887 500 540, а чрез интернет може да се информирате от

https://facebook.com/БНТЦ

или от официалния сайт https://bgtenniscenter.com/

От тези страници можете да резервирате вашия корт онлайн!